Reviews

Klik hier voor onze reviews op Marktplaats.

5,0
5,0 van de 5 sterren (gebasserd op 119 reviews)
Uitstekend99%
Heel goed1%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Vreselijk0%

Macbook Pro gerepareerd a1708 non touchbar

22 mei 2024

Top en snel geholpen. Storing in USB C poorten bleek een defecte accu te zijn.

Robert

Het bestaat nog! Goed, snel en vriendelijk geholpen

22 mei 2024

2 ventilatoren vervangen bij een MacBook Pro en een MacBook Air weer aan de praat gekregen! Erwin, wederom bedankt voor de goede service.

Vincent

Waanzinnig snel en professioneel

19 mei 2024

Ik heb zondagochtend vroeg een bericht gestuurd om te vragen of macbookrepareren tijd had. Zelfs op een zondag kreeg ik ontzettend snel een reactie. Vanuit Enschede is hij naar De Meern gereden en binnen een uur was de top case van mijn MacBook Pro 14 inch vervangen. De service was waanzinnig snel en uitermate professioneel; ik werd goed te woord gestaan en er werd uitsluitend met originele onderdelen gewerkt. Normaal moet je een paar dagen wachten, maar hier was alles binnen een uur klaar! Dit wordt mijn vaste adres. Heel erg bedankt!

Fer

Zeker een aanrader macbook air a1932

16 mei 2024

Macbook Air scherm werd vervangen en macos werd terug geïnstalleerd aan een zeer scherpe prijs, ergens anders niet te vinden. Ook werd voor een topservice gezorgd!

Bedankt!

Jari Verbruggen

Snel en keurig macbook pro a1706

5 mei 2024

MacBook Pro a1706 met defect scherm werd snel en keurig gerepareerd.

Jan

Goede service! macbook air m1 scherm reparatie

29 april 2024

Top service er wordt goed advies gegeven heel behulpzaam en aardig ik kom er zeker terug!

Doski

Batterij reparatie voor de macbook air 2020 a2179

28 april 2024

Nette en behulpzame meneer die de accu binnen no time heeft vervangen.

Zeker een aanrader!

D

Reparatie Macbook air

17 april 2024

Laptop MacBook Air 2015 ging niet meer aan. Na goed contact met Erwin langs gebracht voor reparatie. Bleek moederboard helemaal doorgebrand.(kortsluiting) kon hem na een kleine 2 uur weer ophalen. Helemaal super!

Christiaan Non

Betrouwbaar, flexibel en waardevol

10 april 2024

Heb helaas al een paar keer met Erwin te maken gehad… helaas omdat er wat vaker iets stuk ging aan onze Apple spullen dan me lief is.

Maar in alle gevallen levert Erwin van Macbookrepareren een topservice. Je kan op bijzondere tijden bij hem terecht, communicatie is altijd vriendelijk, vakkundig en oprecht. Heb bij veel aanbieders vaak toch twijfel gehad of ze je niet B-keuze onderdelen geven of je toch een beetje ‘tillen’. Maar dat gevoel heb ik hier nooit gehad. Er wordt altijd met je mee gedacht of het wel zinvol is, etc. Het is ook knap wat ze allemaal nog wel kunnen repareren, zonder gelijk voor de snelle/dure optie van onderdelen vervangen wordt gegaan. Ondanks dat ik er ruim een half uur voor moet rijden is dit ons dat waard. Ik blijf klant en hoop ondanks alles Erwin niet té vaak te zien. 😉

Jelle

Top service, super blij!

29 maart 2024

Koffie over MacBook Pro 14 inch a2442 , geen goed idee! Erwin heeft heel snel kunnen helpen, goede service, top gedaan!

Enrico

Super blij mee! macbook air m1 logicboard vervangen

25 maart 2024

Ik ben heel snel geholpen en binnen no time kon ik weer aan de slag.

Claudia Jochems

Zeer tevreden!

20 maart 2024

Het scherm van mijn MacBook a1989 was kapot. Ik heb wat prijzen opgevraagd her en der. MacBook repareren was verre weg de best geprijsde en ook de service was top. Nu al weer een tijdje aan het genieten van een top werkende laptop. Zeker een aanrader!

Stephanie Deroue

Echte aanrader voor uw apple reparatie macbook air a1932

19 maart 2024

Eerlijk, netjes geregeld

Patrick Rol

Snelle en goede service

2 maart 2024

Afgelopen week problemen met mijn laptop ervaren, na wat research was dit het bekende flexgate probleem. Na veel telefoontjes met lange wachttijden en hoge prijzen kwam ik bij Macbookrepareren.nl terecht en kon ik dezelfde dag nog terecht. Ook was er een ander probleem gevonden en kreeg ik netjes een berichtje met wat het probleem was en wat de extra kosten zouden zijn. Fijn dat de communicatie zo transparant is. Mijn laptop werkt weer en dat binnen 2 dagen tijd! TOP!!!

Jessie

Perfecte service macbook pro a1989

28 februari 2024

Vandaag gebeld, vandaag geholpen! En zelfs speaker en accu op eigen kosten en nog belangrijker op eigen initiatief vervangen. Zeer tevreden!

Melvin

Superflexibel!

25 februari 2024

Superblij met de service van Erwin. Na 1 belletje en filmpje via Whatsapp duidelijke uitleg gekregen wat er mis was met het beeldscherm van mijn MacBook Pro a1708 . Dezelfde dag nog geholpen en gerepareerd en wel teruggekregen.

Deze review wordt op de gerepareerde Macbook geschreven, dus ben een blij mens 🙂

Mocht het onverhoopt weer gebeuren, dan weet ik Macbookrepareren.nl te vinden!

Robin

Nieuw scherm

25 februari 2024

Snel, vakkundig, vriendelijk met passie voor het vak!

Afke Reijenga

Retina scherm van Macbook Air 2019 vakkundig gerepareerd

22 februari 2024

Macbook Air 2019 a1932 van dochter had ineens horizontale gekleurde strepen op het scherm. Na een onderzoek bij leverancier AMAC (79,-) kwam naar voren dat het hele scherm moest worden vervangen tegen een reparatiebedrag van 690,-. bekende verhaal, een nieuwe kopen is bijna aantrekkelijker. In contact gekomen met macbookrepareren, de macbook op vrijdagmiddag gebracht en voor veel minder met een nieuw scherm op zaterdag weer opgehaald. Macbook was ook schoongemaakt en weer bijna als nieuw. Heldere communicatie en vakmanschap en ook aardig mensen. Aanrader dit bedrijf!

Robbert

De beste plek voor je Mac!

14 februari 2024

Man wat ben ik blij met deze plek. Eerst naar een ander bedrijf in Leiden geweest, Microfix. Alsjeblieft ga daar niet naartoe. 2800eu zou het kosten om mijn MacBook te fixen. Daarna voor een second opinion hier naartoe gegaan. Ze hebben echt álles geprobeerd om mijn data te redden nadat er een kop thee overheen was gevallen. Data bleek een erg lastig verhaal, maar ze konden ‘m wel repareren voor 4x zo weinig als Microfix. Onwijs blij mee! Top service. Dus hier moet je zijn!

Loes

Toetsenbord vervangen macbook 12 inch a1534

11 februari 2024

Toestenboord voelt al nieuw aan. Alles werkt top

Driss
Facebook
Twitter
LinkedIn
Open chat
1
Hallo, Heb jij problemen met je Apple apparaat? Stuur ons gerust een WhatsApp bericht.